Szolgáltatások

Az e-publishinghouse.com-ot azért hoztuk létre, hogy lehetővé tegyük olyan könyvek, kiadványok megjelentetését, amelyek a védelem mellett jegyzetelési lehetőségeket is biztosítsanak, kedvező feltételek mellett.

A FaduwArt Bt. vállalja a következő feladatokat szerzők, illetve más kiadók részére, egyedi szerződések alapján. A könyvek, kiadványok árát a Megrendelő határozhatja meg, a Szolgáltató (FaduwArt Bt.) csak az egyes szolgáltatásokért számít fel díjat. A könyvhöz megadható kuponkód, így bizonyos vásárlóknak kedvezményt lehet biztosítani.

A FaduwArt Bt. fenntartja a jogot, hogy kiadvány megjelentetését, értékesítését visszautasítsa, különösen akkor, ha annak tartalma nem illik bele a termékpalettájába.

Kiadvány és egyéb digitális termékek értékesítése

A webáruházban szerzők, kiadók meglévő eBookjainak, egyéb digitális formátumú termékeinek (pl. előadásjegyzet, előadásdia, rajz, fotó stb.) értékesítése. Amennyiben a szerző, kiadó már rendelkezik saját eBookkal (EPUB, MOBI, PDF, DOC stb.) azt a webáruházon keresztül terjesztheti. (Szolgáltatási díj: a termék árának 12%-a, de minimum 120 Ft+áfa/eladott példány)

Kiadványvédelem (DRM)

Amennyiben a meglévő kiadványnak nincs digitális védelme, szükség esetén a fájlt titkosítjuk, és digitális védelemmel látjuk el. Jelenleg csak pdf formátumú kiadványok átalakítását, védelemmel történő ellátását vállaljuk. Amennyiben tankönyv jellegű a kiadvány, azaz jegyzetelési lehetőség is szükséges, célszerű az egyik margót szélesebbre állítani, hogy ott elférjenek a jegyzetek. Ezen kívül figyelembe kell venni, hogy a formátuma és a betűmérete illeszkedjen a mobileszközök felbontásához. A kiadványok védelméről részletesebben az Ebook védelmi rendszer részben olvashat. (Kiadvány védelmének díja: 750 Ft+áfa/eladott példány)

ISBN-szám beszerzése

Szükség esetén beszerezzük a könyvhöz az ISBN számot, bár ezt maga a szerző/kiadó is megteheti az OSZK honlapján.

eBook létrehozása

Amennyiben a kiadványát más eBook formátumra szeretné konvertálni, a következők lehetségesek: DRMZ, EPUB, MOBI, HTML5, PDF, .EXE, .APP, natív Android alkalmazás, natív iPhone alkalmazás. (Díj: egyedi megállapodás alapján.)

Kiadványszerkesztés

Meglévő Word, HTML dokumentumból beszerkesztett kiadványt tudunk készíteni. Lehetőség van akár interaktív kiadvány készítésére is pl. Kotobee szoftverrel. A kiindulás lehet Word, HTML vagy PDF. (Díj: egyedi megállapodás alapján.)

Kiadói feladatok ellátása

A szerző a FaduwArt Bt.-vel felhasználói szerződést köthet. Ebben az esetben a Szerző kézirata alapján a FaduwArt Bt. elkészíti az eBookot, megjelenteti és értékesíti a webáruházban. (Díj: egyedi megállapodás alapján.)


Az elektronikusan letölthető termékekre 27%-os áfát kell fizetni az EU-s szabályok szerint, így az eBookra is. Nagy értékű könyveknél meggondolandó a fizikai terjesztés (pl. CD-n), mivel annak az áfája csak 5%, viszont postaköltség is felmerül.


Egyszeri adminisztrációs díjak: 2000 Ft+áfa/termék, 5000 Ft+áfa/ügyfél

Az elszámolás időszakonként (november 30.) és/vagy bizonyos összeg elérése után történik. Könyvelési díj: 3000 Ft/alkalom (a kifizetésből levonva).


Amennyiben érdekli ajánlatunk, vegye fel velünk a kapcsolatot!