A mai világban szükség van olyan megfizethető árú tankönyvekre, egyetemi jegyzetekre, amelyeket a diákok, hallgatók útközben is tudnak olvasni, benne jegyzetelni, szöveget kiemelni, ugyanakkor a szerzőnek (tanárnak) „megérje" megírni, azaz védelemmel legyen ellátva, ne lehessen másolni. Nos, a drmz kiadványok ilyenek...

Ráadásul, mivel a kiadvány elektronikus formátumú, bármikor módosítható, aktualizálható, vagy az egyes tantárgyak szerint testreszabható.

Ezen a honlapon mindezek megvalósíthatók!

A rendszerről röviden

  • A szerző eljuttatja számunkra a kiadványát pdf-ben, megadja az árát, valamint az esetlegesen nyomtatható oldalak számát.
  • Opcionálisan megadhat hozzá kuponkódot is, hogy bizonyos olvasók kedvezményes áron juthassanak hozzá. Ehhez kapcsolható időszak és kedvezménymérték (pl. év elején vásárlók olcsóbban kaphatják meg a köd segítségével).
  • Természetesen szponzorok is támogathatják a kiadványt, amit a költségek és adók levonása után a szerző megkap az összeg beérkezése után. (A kiadó számlát bocsát ki a szponzor felé.)
  • Év végén vagy egy bizonyos összeg elérése után a kiadó elszámol a szerzővel (előre megkötött szerződés alapján).Lehetőség van védelem nélküli kiadvány megjelentetésére is. Ilyen lehet például a könyvhöz tartozó néhány oldalas munkafüzet, amit ki kell tölteni, és a nyomtatás is szükséges lehet (és amiért nem érdemes a védelmet megfizetni). De ilyen lehet az olyan kiadvány, amelynél kicsi a valószínűsége, hogy az olvasó mással megosztana, illetve a cél a megjelentetés. (Az e-könyvnek eltérő ISBN száma van, mint a nyomtatott változatának.)

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintse meg a Szolgáltatásainkat.